ONLINE/BERGEN: VOLUM VIPPE-EXTENSIONS

Dato:

5 April, 2022

Tid:

12:30

 – 

15:30

Sted:

online
ONLINE TEORIDEL Dette kurset består av en online teoridel og en praksisdel. Etter påmelding og betaling sender vi deg en epost med invitasjon til online teori på Zoom, samt digital kursmanual, og vi avtaler dato for praksisdel. PRAKSISDEL Vi avtaler en dato for praksisdelen som passer for begge parter. Praksisdelen finner sted i Beauty London salong i Strandgaten 59, 5004 Bergen, og varer i tre timer. Du må ta med egen modell. Hvis du ikke får tak i egen modell kan du kontakte oss så snart som mulig slik at vi kan prøve å finne en for deg i god tid på forhånd. Retningslinjer for modell: Gjerne mørke, medium lange vipper med litt bøy Aldersgruppe bør være rundt 18-40 år God helse uten øyesykdommer Ikke gravid Modellen bør vite at hun skal ligge med øynene lukket i 2,5 time Modellen bør vite at hun ikke kan forvente å få et fullt nytt sett med vippe-extensions (dekningsgrad vil bli rundt 50%).

priser:

  • Praksis i vår salong: 4990,-

  • Tillegg for ekstra elev fra samme bedrift: 990,- 

  • Konvertering: 990,- (For deg som er kurset i et annet merke. Du må vise til diplom.)
  • Gratis oppfriskningskurs om nødvendig.

Påmelding

Påmeldingsvilkår:

Navn *
Etternavn *
Epost *
Adresse *
Telefon nummer *
Fødselsdato *
Jeg har lest og forstatt vilkarene
Hvor fant du ut om våre kurs? *
Har du tatt kurs hos oss før? *
Privatperson eller Bedrift? *
Org nr:
Fyll ut hvis du har egen bedrift eller arbeider for en bedrift.
Salong

Kurs info

Tidenes mest populære vippe extensions behandling

Volum kurs i vippe-extensions er ditt neste trinn etter å ha mestret klassisk vippe extensions. Praktisk erfaring og teoretisk kunnskap fra et klassisk vippe extensions kurs er nødvendig før man kan delta på dette kurset. Vi anbefaler minst tre måneders erfaring. Dette blir vurdert individuelt og er avhengig av elevens ferdigheter.

I denne behandlingen lages håndlagde volumvifter, av svært tynne individuelle vippe-extensions.

På dette kurset lærer man å lage volumvifter for hånd av svært tynne individuelle vippe extensions for deretter å feste volumviften direkte til kundens naturlige vipper. Det fokuseres spesielt på hvordan man kan skreddersy sluttresultatet til å passe til hver enkelt kunde og hvordan man best mulig kan ta vare på kundens vipper.