LVL vippeløft

Vår LVL Lash Lift er den originale vippeløft-behandlingen, som med sin milde,  unike og veganske formel skaper lengde, volum og løft. Siden 2004 har dette vært gullstandarden innen vippeløft og vi har gjort kurset vårt tilgjengelig og enkelt for våre studenter til en god pris. 
 
Vil du øke WOW-faktoren til LVL-behandlingen du tilbyr i salongen din? Oppgrader kunnskapene dine til å bli en “Advanced Nouveau Lashes Artist”!
 
Det siste innen vippeløfttrenden nå er å også kunne utføre “Lower LVL”. Denne tilleggsbehandlingen som innebærer LVL av nedre vipper ble opprettet av masterne ved Nouveau Lashes i 2021, og er det perfekte tilskudd til behandlingsutvalget ditt. Kundene dine vil elske det “My lashes, but better”- utseendet som skapes, og vil komme tilbake igjen og igjen.

KLASSISKE VIPPE - EXTENSIONS

Lær hvordan du utfører og perfeksjonerer kunsten å legge 1-1 individuelle vippeextensions i vårt kurs for klassiske vippeextensions.
 
Dette er det første steget inn i din profesjonelle karriere som vippetekniker eller et fantastisk tillegg dersom du allerede er utfører LVL vippeløft. Du vil kunne tilby forlengelse av naturlige vipper til de som ønsker økt volum og lengde til sine naturlige vipper. Sikre deg økte inntektsmuligheter ved å melde deg på kurs i dag!
 
Vårt kurs i klassiske vippeextensions består av både teori- og praktiske moduler. Den første delen av teorien gjennomføres ved et hjemmestudie og webinar med våre eksperttrenere, og du vil få tilsendt alt undervisningsmateriell. Den andre delen er den praktiske opplæringen som vil bli holdt i et av våre treningsakademier. Du vil være kvalifisert etter du har fullført begge modulene og et case-studie av dine første modeller etter kurset.

VOLUM VIPPE - EXTENSIONS

Du vet at du er god på vipper, men er du en mester….?
 
Vår kurs i volum “vippe-extensions” er ikke “bare” et “vippe-extensions” kurs. Dette kurset fokuserer på å perfeksjonere kunsten å lage faner og utvide din forståelse av ulike stiler innen “vippe-extensions” som feks “Kim K lashes”, “Wet look lashes”, “mega volume”, “hybrid mix” og flere trendy vippestiler. På dette kurset lærer du hvordan du lager forskjellige stiler, detaljert kartlegging av ulike øyeformer og hva som kler kunden. 
 
Dette kurset passer for deg som ønsker å øke dine “vippe-extensions” – ferdigheter og kombinere eksisterende kunnskap og erfaring med ny inspirasjon. Kurset tar deg til et masternivå, og du vil kunne gi de vippene kundene dine ønsker – hver gang.

NOUVEAU LASHES PRODUKTER

HVORFOR TRENE MED OSS?

I vårt prisbelønte kurs vil du bli undervist av vippeteknikere på internasjonalt nivå. Disse eksperttrenerne vil hjelpe med å veilede deg gjennom nettbasert teori og praktisk klasseromsundervisning slik at du blir klar til å utføre dine egne LVL og vippeextensions-behandlinger, og tiltrekke deg en stor og fornøyd kundebase.
 
Du vil få selvtilliten og ferdighetene du trenger for å perfeksjonere konsultasjonsferdighetene dine, og levere kvalitetsbehandlinger med et personlig preg.
 
Du vil også få tilgang til å kjøpe fra vår nettbutikk for profesjonelle aktører, og få brukt produkter med høy kvalitet som du kan stole på vil levere de beste resultatene for dine kunder og din bedrift. 
 
Med treningsakademier i både Bergen og Oslo, og kursdatoer hver måned – hjelper vi deg også med å finne dato og sted som passer din timeplan.