Om HD Brows Norge

HD Brows ble grunnlagt i 2008 i Storbritannia, og er det originale brynsmerket.
 
Det hele begynte med vår signaturbehandling; HD Brows. De siste 10 årene har tusenvis av stylister trent med oss og blitt en del av teamet i Storbritannia. Vår felles lidenskap for bryn har inspirert oss til å revolusjonere tradisjonell brynsstyling i salong, så det er ikke rart at HD Brows ble kåret det beste brynsmerket for salonger.
 
I 2020, helt i starten av korona-pandemien, etablerte Beauty London Academy merket i Norge. Til tross for omstendighetene og at mange salonger måtte stenge, klarte vi allikevel å undervise hundrevis av salongeiere og nye bedrifter – via vårt webinaropplæringsprogram. Siden den gang har vi vokst og produktene våre er elsket av mange salonger og deres kunder. Men vi stopper ikke der!

VI VIL HJELPE DEG MED Å BLI
#BrowBoss

VI VIL HJELPE DEG MED Å BLI #BROWBOSS
 
Vårt oppdrag er å trene opp brynssjefer overalt. Fra store salonger til selvstendige brynsstylister som bare ønsker å jobbe deltid. Vi har utviklet kurs for å sikre at du har løsning for brynene til enhver kunde. Fra den originale HD Brows-behandlingen, brynslaminering og til microblading – vi er her for å hjelpe deg med hvert trinn på din brynsreise.
 
Vi har utviklet opplæringsprogrammet vårt slik at det er tilgjengelig og åpent for alle som ønsker å lære mer om bryn. Vi brenner for for å gjøre lidenskapen din for bryn til en inntekt for deg, og det er grunnen til at vi tilbyr så mye mer enn bare kurs i ulike brynsbehandlinger. Vi hjelper deg med å etablere en karriere og bli en del av #BrowBoss – familien. 
 
Reisen din slutter ikke når du forlater et av våre kurslokaler. Vi tilbyr kontinuerlig støtte for å oppmuntre deg til å bli best mulig på bryn. Ikke bare vil du ha en dedikert kontorsjef i vårt hovedkvarter i Bergen, du får også tilgang til våre private sosiale-mediegrupper, slik at du holder deg i daglig kontakt med kursholdere og et fellesskap for våre brynssjefer akkurat som deg.
Play Video

HD BROWS

Det hele startet med vår signaturbehandling for HD Brows. Dette er en behandling hvor vi gjør mer enn den gjennomsnittlige farge og voksbehandling, vi skreddersyr brynsbehandlingen for at den skal være tilpasset deg og dine ønsker. HD BROW SCULPT (Brynslamminering)

Det hele startet med vår signaturbehandling for HD Brows. Mer enn din gjennomsnittlige fargetone og voks, skaper denne skreddersydde øyenbrynsformingsbehandlingen et øyenbrynsutseende som er helt skreddersydd for deg.

HD Brows produktene

Visste du at ikke bare er vi eksperter på øyenbrynbehandlinger, men vi har også et utvalg av parabens frie, etisk produserte og seriøst “kick ass” -produkter for å hjelpe deg med å levere de beste brynsproduktene i Norge og også øke inntektene dine. Produkter til hjemmebruk er alt for våre brynskunder, og med vårt utvalg av produkter vil du kunne tilby dem det beste bransjen har å tilby.

Med våre produkter og sminkesortiment kan kundene dine opprettholde den “fresh brow” følelsen hjemme.

Shop HD Brows produktene