EWELINA

PMU og vippe-extensions instruktør

Møt vår PMU og vippe-extensions instruktør. Ewelina har mange års erfaring innen PMU bryn, 3d bryn, Powder bryn, Pmu lip blush, fulle effekt leppe tattovering, ombrè eyeliner og microblading. Hun er også en prisvinnende vippeteknikker med en full kundeliste i bergen hvor hun jobber. 
 
Hun har studert under verdensmesteren i Polen og er en sann mester i sitt arbeidet. Siden hun startet å jobbe med PMU i Bergen, har hun blitt anerkjent som en av de beste PMU artistene i Norge.

 

Har du lyst å lære hennes triks og teknikker?

 

Sjekk ut vår online kurs kalender for kommende PMU Lip, bryn og microblading kurs med Ewelina. Du kan også sende oss en direkte beskjed for mer informasjon. 

TINA ⠀

Medgründer av Pro Beauty Academy Oslo. Salgssjef i Pro Beauty Norge

Tina er eier og grunnlegger av The Beauty
Hub Oslo og medgründer av Pro Beauty
Academy Oslo.
 
Hun startet som profesjonell trener innen skjønnhet i 2016 og har uteksaminert mange fornøyde studenter siden den gang innen makeup, klassisk- og
volum- vippeextensions, vippeløft og bryn.
 
I tillegg til sin lidenskap for skjønnhet og å
være salongeier – har hun også lang fartstid innen administrasjon og prosjektledelse for et stort norsk selskap og har mer enn 15 års erfaring fra kundeservice bak seg.

GUNHILD

Lash extensions trainer and COURSE LEADER

Gunhild er arbeidsvippe- og brynterapeut ved Beauty London Bergen med 8 års erfaring fra begge. Hun har trent elever i vippeextensions siden 2015. Hennes lidenskap for skjønnhet og hennes oppmerksomhet for detaljer gjør at hun har uteksaminert mange glade vippestudenter gjennom årene.

AMALIE

Medgründer av Pro Beauty Academy Oslo. Salgssjef i Pro Beauty Norge

Møt vår brynsløft, brynslaminering og LVL vippeteknikker instruktør! 

 

Amalie startet å jobbe ved vår klinikk i Bergen i 2019, og har siden da, blitt en av de mest etterspurte bryns og vippeteknikker artisten i byen. 

 

Du kan lære hennes teknikker ved å bruke HD Bryns produkter og metoder, samtidig som du også vil lære hvordan du blir den perfekte LVL teknikeren på en av hennes månedlige webinar kurser. 
 

JULIANA

WAXING SPECIALIST AND TRAINER

Juliana kan ikke huske en tid da hun ikke kunne vokse. Fra tantenes salong i Brasil da hun var 13 år gammel – til en av de beste voksingsterapeutene i Norge i dag. Hun har en dybde av kunnskap og erfaring som er vanskelig å slå.

Katja

trenere ved Oslo akademiet til Pro Beauty Norge

Katja er vår trener for LVL og Classic vippeextensions i vårt Oslo akademi. ⠀⠀⠀
Katja er den ultimate skjønnhetsproffen – hun gjør alt fra topp til tå. Hun startet med negler og utviklet seg til å bli en skjønnhetsterapeut som spesialiserer seg på mange forskjellige områder. Hun er nå en suksessfull negle- og vippeartist – med noen svært profilerte kunder på kundelisten – hos The Beauty Hub Oslo. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Katja er kjent for sitt øye for detaljer. Hun er en perfeksjonist av natur og setter stor ære i behandlingene hennes. Hun elsker å undervise, og det kombinert med sansen for kvalitet gjør henne til en god kursholder.

SUNNIVA

trenere ved Oslo akademiet til Pro Beauty Norge

Sunniva er vippe- og brynartist ved The Beauty Hub i Oslo. Hun underviser i HD Brows og Brow laminering på akademiet vårt i Oslo.

Hun har jobbet profesjonelt som makeupartist siden 2017 da hun studerte makeup ved Art Complexion i Oslo. I tillegg til dette har hun gjort mye frilansarbeid for reklamer, TV-serier og filmer.

I tillegg til å være HD Brows-trener i Norge – bruker hun produktene hver dag på jobben og er en stor fan av de profesjonelle produktene og sminke.

Om pro beauty Norge

Som distributører for Nouveau Lashes, HD Brows og Outback Organics i Norge tilbyr vi en rekke kurs som hjelper deg å komme raskt ut i jobb. Kursing passer for deg som vil øke kompetansen i nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer, jobbmuligheter. 

Start din karriere nå! 
Bli en del av et anerkjent og pålitelig merke.

Hvorfor bli utdannet hos oss

VERDENSKJENT MERKER

Nouveau Lashes – HD Brows – Outback Organics

TRYGG BEHANDLING

Skånsomme og sensitive produkter.
Ingen av våres produkter er testet på dyr.

VEILEDNING OG OPPFØLGING

Vårt salgsteam tilbyr oppfølging etter kursing hos oss. Vi hjelper deg videre med din karriere

PRODUKT VEILEDNING OG ANBEFALINGER

I skjønnhetsbransjen vil det alltid komme nyheter. Vi sørger for å holde deg oppdatert.

HVA SIES DET OM VÅRE KURS?

“Har vært og tatt flere kurs hos Pro Beauty Norge. Anbefales virkelig! Tusen takk for gode lærere og supre kurs! “

– Ninette Egerer Nielsen

“Fantastisk lærerik og innholdsrik dag på kurs med dere i dag. Gleder meg til å bli enda bedre kjent med produktene!”

– Henriette Seldal

“Takker for en kjempegøy og lærerik LVL kurs i dag! Veldig profesjonell, hyggelig, omsorgsfull og hjelpsom lærer. Kurset var godt forberedt og alle deltakere fikk nok oppmerksomhet! Var greit å jobbe med kvalitetsprodukter i en fint og ryddig salong. Anbefaler på det sterkeste!”

– Annika Michelson

Tilbakemeldinger fra salong eiere

Play Video
Play Video