Velkommen til Pro Beauty Norge

Vi er stolte av å være et kvinnelig stiftet, kvinnelig bemannet og kvinnelig drevet selskap. Som et kollektiv av eksperter innen skjønnhetsbransjen har vår visjon alltid vært å bringe verdens beste skjønnhetsprodukter til Norge og tilby de høyeste standardene for opplæring innenfor disse merkene.

Pro Beauty Norge ble startet i Bergen i 2015 av vår grunnlegger, Nina, vi er nå et team på 8 i Norge og tilbyr kurs i alle de store byene.

Våre skjønnhetsmerker er etiske, ansvarlig produserte og tilbyr de siste trendene innen skjønnhetsbransjen.

Våre trenere er alle eksperter innen sine felt av virksomhet, skjønnhet og tjenester. Vi deler alle en enorm lidenskap i arbeidet vårt og motiveres av å hjelpe andre med å lykkes i denne spennende og stadig skiftende virksomheten.

Møt teamet….

Nina

Grunder og skaper av Beauty London Studio og Pro Beauty Norge

Nina startet Pro Beauty Norge i 2013 med en visjon – å bringe de siste trendene og innovasjonene fra verden til det norske skjønnhetsmarkedet. Hun introduserte LVL Vippeløft til Norge i 2013 etter å ha møtt CEO for nouveau lashes på et treningsarrangement i Storbritannia. Etter det tok hun også brynlaminering til Norge i 2019 fra HD Brows UK.

Siden 2013 har akademiet hennes vokst til 3 byer og har uteksaminert 1000-vis av norske skjønnhetsstudenter – styrker mange kvinner i deres karriere i skjønnhetsbransjen

 

TINA ⠀

Grunnlegger av The Beauty Hub Oslo (Akademiet for HD Brows og Nouveau Lashes Oslo)

Hun startet som profesjonell trener innen skjønnhet i 2016 og har uteksaminert mange fornøyde studenter siden den gang innen makeup, klassisk- og volum- vippeextensions, vippeløft og bryn. I tillegg til sin lidenskap for skjønnhet og å være salongeier – har hun også lang fartstid innen administrasjon og prosjektledelse for et stort norsk selskap og har mer enn 15 års erfaring fra kundeservice bak seg.

EWELINA

Vippe-extensions og PMU trener i Bergen akademiet

Ewelina har 9 års erfaring innen vippe og PMU bransjen . Hun er også en prisvinnende vippeteknikker med en full kundeliste i Bergen, hvor hun jobber. Hun har studert under verdensmesteren i Polen og er en sann mester i sitt arbeidet. Siden hun startet å jobbe med PMU i Bergen, har hun blitt anerkjent som en av de beste PMU artistene i Norge.

AMALIE

HD Brynsløft, Brynlaminering og LVL Vippeløft trener i Bergen akademiet

Amalie startet å jobbe ved vår klinikk i Bergen i 2019, og har siden da, blitt en av de mest etterspurte bryns og vippeteknikker artisten i byen. Du kan lære hennes teknikker ved å bruke HD Bryns produkter og metoder, samtidig som du også vil lære hvordan du blir den perfekte LVL teknikeren på en av hennes månedlige kurser.

SUNNIVA

HD Brows og LVL Vippeløft trener i Oslo akademiet

Sunniva er vippe- og brynartist ved The Beauty Hub i Oslo. Hun underviser i HD Brows, HD Brow Sculpt of LVL Vippeløft på akademiet vårt i Oslo. Hun har jobbet profesjonelt som makeupartist siden 2017 da hun studerte makeup ved Art Complexion i Oslo. I tillegg til dette har hun gjort mye frilansarbeid for reklamer, TV-serier og filmer.

KAROLINA

ADVANSERT OG GRUNNKURS VIPPE-EXTENSIONS TRENER I BERGEN AKADEMIET

Karolina har jobbet i skjønnhetsbransjen i 5 år. Det hun liker mest er å prøve nye ting, stiler og følge trendene.

Etter mange år som vippeteknikker, bestemte hun nylig at hennes neste prosjekt skulle være å utdanne andre til vippeteknikkere og videreføre all sin kunnskap. Hun tror sterkt at det viktigste i denne bransjen er kvalitet, og hun er her for å oppfylle det for studentene sine.

Hun kommer til Bergen fra Litauen hver måned for å holde kurs på grunnleggende og avanserte nivåer innen vipper – extensions og bryn. Hun samarbeider med Pro Beauty Norge og tilbyr toppkvalitetskurs med internasjonalt anerkjente diploma fra Nouveau Lashes og HD Brows. Dette, kombinert med hennes personlige ferdigheter, vil skape et attraktivt kurs for både nybegynnere som akkurat har startet og mer erfarne som ønsker å utvide sine eksisterende ferdigheter.

Veronica

Grunder og prosjektleder hos digital byrået digneti

Veronica har lang internasjonal erfaring fra motebransjen og som utdannet designer startet hun sitt eget motemerke. Idag brenner hun for å hjelpe andre gryndere og bedrifter nå deres fulle potensiale ved å få et fantastisk tilstedevære på nettet. Digneti samarbeider med Pro Beauty Norge for å hjelper startups og etablerte med nettsider, merkevarebygging, synlighet på nettet og markedsføring. 

Om pro beauty Norge

Som distributører for Nouveau Lashes, HD Brows og Outback Organics i Norge tilbyr vi en rekke kurs som hjelper deg å komme raskt ut i jobb. Kursing passer for deg som vil øke kompetansen i nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer, jobbmuligheter. 

Start din karriere nå! 
Bli en del av et anerkjent og pålitelig merke.

Hvorfor bli utdannet hos oss

VERDENSKJENT MERKER

Nouveau Lashes – HD Brows – Outback Organics

TRYGG BEHANDLING

Skånsomme og sensitive produkter.
Ingen av våres produkter er testet på dyr.

VEILEDNING OG OPPFØLGING

Vårt salgsteam tilbyr oppfølging etter kursing hos oss. Vi hjelper deg videre med din karriere

PRODUKT VEILEDNING OG ANBEFALINGER

I skjønnhetsbransjen vil det alltid komme nyheter. Vi sørger for å holde deg oppdatert.

HVA SIES DET OM VÅRE KURS?

“Har vært og tatt flere kurs hos Pro Beauty Norge. Anbefales virkelig! Tusen takk for gode lærere og supre kurs! “

– Ninette Egerer Nielsen

“Fantastisk lærerik og innholdsrik dag på kurs med dere i dag. Gleder meg til å bli enda bedre kjent med produktene!”

– Henriette Seldal

“Takker for en kjempegøy og lærerik LVL kurs i dag! Veldig profesjonell, hyggelig, omsorgsfull og hjelpsom lærer. Kurset var godt forberedt og alle deltakere fikk nok oppmerksomhet! Var greit å jobbe med kvalitetsprodukter i en fint og ryddig salong. Anbefaler på det sterkeste!”

– Annika Michelson

Tilbakemeldinger fra salong eiere

Play Video
Play Video