Klassisk vippe extensions kurs

vippeextensions

om Klassisk vippe extensions kurset

Våre vippe extensions kurs gir deg deg den beste opplæringen med klasser som er ledet av mesterlige vippeartister og trenere. Dette er en unik mulighet til å dra nytte av trenernes kunnskap, knytte kontakt med medstudenter og få førsteklasses undervisning fra bransjeeksperter.

 VÅRE VIPPE EXTENSIONS KURS INKLUDERER:

Dagskurs i akademiet med en av våre elitetrenere 🤍

Du får et internasjonalt anerkjent diplom fra Nouveau Lashes ✨

Et omfattende klassisk vippe extensions start kit; 

 • Tweezers x 2
 • Under eye pads x 10 pairs 
 • Pro X Lash Glue x 1 
 • Mascara brushes x 20 
 • Mix length trays of Flat Classic Lashes from Nouveau Lashes D and C curls x 2 
 • Lash shampoo and cleansing brush pack x 1
 • Micro cups and ring holders
 • Micropore tape x 1 
 • Lash extensions remover gel x 1 

Etter at du har meldt deg på via vår nettbutikk, mottar du en digital manual som du må studere før du kommer til kurset. Våre omfattende kurs inkluderer påføringstips, teori, tips og triks. Du får arbeide på en levende modell, og du får et Classic Starter Kit som kommer med silk vippe-extensions, pinsetter, lim og mer. Underveis i kurset får du verdifull kunnskap innen teori om kontraindikasjoner, applikasjon av vipper, ulike former på øynene, kundens etterbehandling og påfyll, samt hvordan man fjerner vippe-extensions. 

Personlig veiledning:

Etter den teoretiske og tekniske opplæringen får du personlig veiledning fra hovedtrenerne våre med fokus på perfeksjonering av mikrobevegelser. Den anerkjente tilnærmingen vår, som har transformert utallige karrierer, gir deg et Classic Lashes Diplom fra Nouveau Lashes etter fullført opplæring og etter innsending av 2 case-studier / modeller for evaluering.

Det omfattende vippeopplæringsprogrammet vårt dekker alle aspekter knyttet til klassiske vippe-extensions, både praktiske og teoretiske elementer. Våre klasser, som er ledet av mesterlige vippeartister og trenere, gir deg omfattende og grundig opplæring i påføringsteknikker, vippeteori og essensielle bransjetriks. Våre kurs vil gi deg en grundig forståelse av vitenskapen og kunsten som ligger bak klassiske vippeforlengelser.  Slik blir du rustet med ferdighetene og kunnskapen som skal til for å utmerke deg i bransjen. 

Eksperttrenerne våre kommer til å veilede deg gjennom alle trinn, fra teori til praktisk øving, slik at du avslutter med et solid fundament og får selvtilliten til å levere imponerende vippe-extensions.

Start din reise her!

 

Vilkår: Beløp må innbetales for å sikre din plass på ønsket dato.

Spørsmål: Send mail til shop@probeautynorge.no

Vi tilbyr vippe extensions kurs følgende steder:

 • Vippe extensions kurs Oslo
 • Vippe extensions kurs Bergen
 • Vippe extensions kurs Trondheim 
 • Vippe extensions kurs Stavanger

Se også våre andre kurs:

Kurslærere

Læring

Våre Nouveau Lashes sertifiserte kursledere gir deg steg for steg veiledning på hvordan å mestre teknikken ved å vise deg teknikken samt la deg forsøke selv på din egen modell. Du må ha egen modell til kurset.

Top Ferdigheter

Din kurslærer står klar til å gi deg ferdighetene som trengs for å levere sluttresultater kundene dine vil elske.

Oppfølging

Etter et kurs med oss vil du ikke være alene og kan når som helst ta kontakt for tips, råd og tilbakemeldinger på arbeidet ditt.

HVA ER INKLUDERT I KURSET?

Case oppgave

Når du klarer å få ned tiden på et nytt sett til ca. 3 timer og er fornøyd med resultatet, skal du sende en case oppgaver på e-post til din kurslærer. Frist 3 måneder etter kurset.

Ved bestått case oppgave vil du motta godkjent diplom fra Nouveau Lashes i posten. Ved ikke bestått er det ingen grunn til bekymring, du trenger ikke ta kurset på nytt. Derimot vil du få konstruktive tips og triks fra din kurslærer basert på ditt arbeid slik at du kan fortsette å øve og sende ny case oppgave til vurdering. Nettopp av denne grunn er kvalifiserte Nouveau Lashes vippeteknikere i en egen liga.

Hvorfor velge nouveau lashes?

– Internasjonalt anerkjent og akkreditert diplom
– Utvidet ettervern og støtte fra vårt team av trenere i Norge. Tilgjengelig for deg på nett etter kurset.
– Etisk produsert, ikke testet på dyr, veganvennlige og høyt undersøkte produkter. Laget med kjærlighet i Europa.

– Testet av øyeleger og hudleger.
– Tilgang til å bruke alle offisielle bilder av nouveau-vipper og være en del av et godt pålitelig og etisk merke.

– Ikke testet på dyr
– Verdens kjente produkter
– Vinner av Guild Awards Of Excellence 5 år på rad
– Vinner av Queens Awards For Enterprise 2016

Viktig info

 • Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Du har kun kursplass etter registrert innbetaling før betalingsfristen.
 • Kurset må forhåndsbetales med kort i vår nettbutikk for å sikre plassen din.
 • Hvis du ikke møter opp på kurset pga. sykdom vil du flyttes til neste kursdato eller få pengene tilbake hvis du kan vise til legeerklæring.
 • Påmeldingsfrist er 7 dager før kurset
 • Med forbehold om at kurset kan flyttes ved kun èn påmeldt.
 
 • Avbestilling: 14 dagers avbestillingsfrist. Ved avbestilling innen fristen vil hele beløpet refunderes. Ved avbestilling etter fristen vil det trekkes en avgift på 2500 kr av refusjonsbeløpet ditt. Hvis du ikke har betalt for kurset og du avbestiller etter fristen vil du bli fakturert en avgift på 2500 kr.

Lurer du på noe?