OSLO: ULTIMATE BROW COURSE (HD BROWS)

Dato:

28 March, 2022

Tid:

09:00

 – 

15:00

Sted:

hausmanns-gate-8g-0182-oslo
HD Brows-behandlingen er fullstendig tilpasset hver enkelt kunde. Vi tror virkelig at øyenbryn er unike og du vil derfor aldri se oss bruke øyenbrynsstensiler eller design i en størrelse som passer til alle former. Øyenbrynene til kunden din skal være like individuelle som de er. Dette gjenspeiles på tvers av hvert trinn i opplæringen vår. Våre brynseksperter vil lære deg om brynskartlegging, ansiktsformer og hemmeligheten bak vårt eksklusive design. Vi vil trinn for trinn vise deg vårt unike utvalg av teknikker for å lage perfekte skreddersydde bryn for hver kunde. Vi vil sørge for at du får de tipsene og verktøyet du trenger for å gjøre øyenbrynsimperiet ditt til en suksess!

priser:

  • Online teori m/praksis i vår salong: 3990,-

  • Online teori m/praksis hjemmefra: 2990,-

  • Online teori for konvertering: 2990,- (For deg som er kurset i et annet merke. Du må vise til diplom.)

  • Gratis oppfriskningskurs om nødvendig.
  • Tillegg for ekstra elev fra samme bedrift: 990,- 

Påmelding

Påmeldingsvilkår:

Navn *
Etternavn *
Epost *
Adresse *
Telefon nummer *
Fødselsdato *
Jeg har lest og forstatt vilkarene
Hvor fant du ut om våre kurs? *
Har du tatt kurs hos oss før? *
Privatperson eller Bedrift? *
Org nr:
Fyll ut hvis du har egen bedrift eller arbeider for en bedrift.
Salong

Kurs info

HD Brows behandlingen inneholder konsultasjon med kunden, farging av bryn, en skreddersydd forming av bryn med voks og tråd og brynssminke. Vi mener at alle øyenbryn er unike og derfor lærer du å skreddersy resultatet til hver enkelt kunde.

Øyenbrynene til kunden din skal være like individuelle som de er. Dette gjenspeiles på tvers av hvert trinn i opplæringen vår. Våre brynseksperter vil lære deg om kartlegging av bryn, ansiktsformer og hemmeligheten bak vårt eksklusive design. Trinn for trinn vil vi vise deg vårt unike utvalg av teknikker for å lage perfekte skreddersydde bryn til hver kunde.

Vi vil sørge for at du får de tipsene og verktøyet du trenger for å lykkes!