BERGEN: VOLUM VIPPE-EXTENSIONS

Dato:

26 October, 2022

Tid:

09:00

 – 

17:00

Sted:

markeveien-10,5012-bergen
Lær hvordan du legger “en til en” vippe-extensions. Klassiske vippe-extensions påføres kundens naturlige vipper med et tilpasset vippe-extensions lim, som limer den syntetiske vippen fast til kundens naturlige vippe. Vi lærer bort verdifull kunnskap om kundens etterbehandling og påfyll, samt fjerning av vippe-extensions. Maksimer inntjeningspotensialet ditt og utvid virksomheten din med fornøyde, lojale kunder. Det fokuseres spesielt på hvordan man kan skreddersy sluttresultatet til å passe til hver enkelt kunde og hvordan man best mulig kan ta vare på kundens naturlige vipper uten slitasje. Vi tilbyr også privatkurs. Du må ta med egen modell til praksisdelen. Hvis du ikke får tak i egen modell kan du kontakte oss så snart som mulig slik at vi kan prøve å finne en for deg i god tid på forhånd.

priser:

  • Praksis i vår salong: 4990,-

  • Tillegg for ekstra elev fra samme bedrift: 990,- 

  • Konvertering: 990,- (For deg som er kurset i et annet merke. Du må vise til diplom.)
  • Gratis oppfriskningskurs om nødvendig.

Påmelding

Påmeldingsvilkår:

Navn *
Etternavn *
Epost *
Adresse *
Telefon nummer *
Fødselsdato *
Jeg har lest og forstatt vilkarene
Hvor fant du ut om våre kurs? *
Har du tatt kurs hos oss før? *
Privatperson eller Bedrift? *
Org nr:
Fyll ut hvis du har egen bedrift eller arbeider for en bedrift.
Salong

Kurs info

Tidenes mest populære vippe extensions behandling

Volum kurs i vippe-extensions er ditt neste trinn etter å ha mestret klassisk vippe extensions. Praktisk erfaring og teoretisk kunnskap fra et klassisk vippe extensions kurs er nødvendig før man kan delta på dette kurset. Vi anbefaler minst tre måneders erfaring. Dette blir vurdert individuelt og er avhengig av elevens ferdigheter.

I denne behandlingen lages håndlagde volumvifter, av svært tynne individuelle vippe-extensions.

På dette kurset lærer man å lage volumvifter for hånd av svært tynne individuelle vippe extensions for deretter å feste volumviften direkte til kundens naturlige vipper. Det fokuseres spesielt på hvordan man kan skreddersy sluttresultatet til å passe til hver enkelt kunde og hvordan man best mulig kan ta vare på kundens vipper.