BERGEN: VOLUM VIPPE-EXTENSIONS

Dato:

28 August, 2022

Tid:

09:00

 – 

17:00

Sted:

markeveien-10,5012-bergen
Lær hvordan du gjør den grunnleggende klassiske vippeforlengelsesteknikken. Klassiske vipper er første steg på din vippeextension-karriere i Norge. På dette kurset vil vi lære deg: Hvordan “kartlegge” en klients øyeform. Hvordan bestemme hvilken vippetype og form på vippeextensions som skal brukes. Hvordan gjøre en konsultasjon på kunder. Mulige problemer og hvordan de løses. Øyesykdommer. Slik fjerner du vippeextensions på en sikker måte. Vippeextensions påfyll. Hvordan gi råd til kundene dine om den beste hjemmepleierutinen. Tips om måter å utvide virksomheten din og generere fornøyde, lojale kunder. Etter å ha sendt inn casestudier vil du motta et internasjonalt anerkjent diplom. Alle kurspriser inkluderer startsett. Hos Nouveau Lashes Norway har vi et spesielt fokus på øyehelse og sikkerhet – samt å skape vakre resultater. Skil deg ut fra andre vippeteknikere i Norge – med våre utmerkede kurs og ettervern for våre studenter!

priser:

  • Praksis i vår salong: 4990,-

  • Tillegg for ekstra elev fra samme bedrift: 990,- 

  • Konvertering: 990,- (For deg som er kurset i et annet merke. Du må vise til diplom.)
  • Gratis oppfriskningskurs om nødvendig.

Påmelding

Påmeldingsvilkår:

Navn *
Etternavn *
Epost *
Adresse *
Telefon nummer *
Fødselsdato *
Jeg har lest og forstatt vilkarene
Hvor fant du ut om våre kurs? *
Har du tatt kurs hos oss før? *
Privatperson eller Bedrift? *
Org nr:
Fyll ut hvis du har egen bedrift eller arbeider for en bedrift.
Salong

Kurs info

Tidenes mest populære vippe extensions behandling

Volum kurs i vippe-extensions er ditt neste trinn etter å ha mestret klassisk vippe extensions. Praktisk erfaring og teoretisk kunnskap fra et klassisk vippe extensions kurs er nødvendig før man kan delta på dette kurset. Vi anbefaler minst tre måneders erfaring. Dette blir vurdert individuelt og er avhengig av elevens ferdigheter.

I denne behandlingen lages håndlagde volumvifter, av svært tynne individuelle vippe-extensions.

På dette kurset lærer man å lage volumvifter for hånd av svært tynne individuelle vippe extensions for deretter å feste volumviften direkte til kundens naturlige vipper. Det fokuseres spesielt på hvordan man kan skreddersy sluttresultatet til å passe til hver enkelt kunde og hvordan man best mulig kan ta vare på kundens vipper.