OUTBACK ORGANICS VOKS OG PRODUKTER

Dette er ikke en hvilken som helst voksproduktserie – dette er den siste generasjonen av vegansk, parabenfri profesjonell voks- og produkter. Glem parabener, syntetiske dufter, farger og sterke kjemikalier som kan skade kundenes sensitive og sarte hud.
 
Outback Organics- serien er utviklet av vokseksperter og hudleger, sammen med eksperter på eteriske oljer – for å gi deg den absolutte gullstandarden for voks og produkter.

Voks

Våre hardwax inneholder et “shrink-wrap”- polymerer som fester seg til håret. og aldri til huden.
 
Dette sikrer ren fjerning av alt hår – uten å løfte huden under fjerningsprosessen. Av denne grunn er vår voks raskt i ferd med å bli det mest populære valget for mange norske salonger som spesialiserer seg på brasiliansk voksing. 
 
Voksen er effektiv og skånsom og etterlater seg ingen klebrighet ved riktig bruk av våre før- og etterbehandlingsprodukter. 
 
Vår gelformulerte stripsvoks er vegansk-. Vår kundefavoritt “True Blue” – stripsvoks, med et blått skinnende utseende – fjerner de tøffeste hårene enkelt og rent uten å etterlate huden klissete.
 
Vår nyeste stripsvoks “Eukalyptus” er en luksuriøs grønnskimrende voks beriket med eukalyptusolje som sikrer maksimal hårfjerning og åpning av porene. 
 
For å gi kundene en førsteklasses voksopplevelse kan du bruke vår “Gold” stripsvoks som med lav oppvarmingstemperatur og enkel påføring vil gi den beste komforten under voksbehandlingen.

Botaniske oljer og ingredienser

Våre luksuriøse produkter er alle laget i Storbritannia, men de aktive botaniske ingrediensene kommer fra Australia. Foruten Aloe Vera, Bush Mint og Nypeolje inneholder produktene enten ren, økologisk tea tree-olje eller sitronmyrtolje. 

Disse er to av naturens sterkeste kjente antiseptika og er naturlige midler i behandlingen av sår hud, kutt, insektbitt og mindre infeksjoner. Produkter

For å komplementere med våre luksuriøse voks – har Outback Organics også laget et komplett utvalg av voksrelaterte hudpleieprodukter. For både profesjonelle voksterapeuter i salong og til hjemmebruk for våre vokskunder.

Produktene inkluderer kremer, oljer og sprayer som er spesielt formulert for å takle de vanligste plagene etter hårfjerning: irritasjon, nupper og inngrodde hår.

Shop Outback organics produkter

Fremtiden er grønn

Å leve mer bærekraftig er noe de fleste av oss bryr oss om. Salongkunder i Norge velger virksomheter som prioriterer å bli mer miljøvennlige og som bruker bærekraftig emballasje og parabensfrie eller veganske produkter.
 
Outback Organics produkter streber hele tiden etter nye måter å produsere enda mer bærekraftige og resirkulerbare produkter. 78% av forpakningen på våre produkter er resirkulerbar plast og fullstendig resirkulerbare. I tillegg til at voksen og produktene våre for det meste er veganske er alle parabenfrie. Vi tilbyr også en rekke produkter som er biologisk nedbrytbare som feks bambus i våre spatler og renseservietter.

KURS I VOKSiNG I NORGE

LÆR DE PERFEKTE VOKSING TEKNIKKENE MED VÅRE MESTERTRENERE

Vårt team av vokstrenere i Norge har minst 10 års erfaring bak seg i alle de nyeste voksteknikkene, spesialisert på brasiliansk voksing. Alle våre trenere jobber som voksterapeuter med lange klientlister.

 Våre kurs vil ikke bare lære deg hvordan du gjør den raskeste og mest komfortable brasilianske voksingen som mulig, men også de små detaljene om alle voksingsteknikker som vil sikre at kundene dine aldri vil ønske å dra noe annet sted – og at du maksimerer fortjenesten og virksomheten din.

Vår filosofi

EFFEKTIV, ETISK, REN, RIMELIG SKJØNNET - DET ER VÅRT LØFTE OG DET SKAL VI HOLDE.