Microblading KURS

(foto copyright: @ewelina_lash_brow – Master Pmu Trainer)

om microblading KURSet

BLI EN SERTIFISERT MICROBLADING-TEKNIKER I NORGE MED VÅRE ELITE-TRENERE.

Å få riktig kurs med de beste treningsstandardene er viktig når det kommer til PMU og microblading. Dette er ikke lette teknikker å lære, og etter kurset med oss er det nødvendig med engasjement, tid og øvelse for å perfeksjonere den nye ferdigheten din. På samme måte må prestasjonsbeviset ditt være i samsvar med lisensierings- og forsikringsbestemmelsene. 

Hos Pro Beauty Norge kan du være sikker på at du er i trygge hender. Samt å være norske ambassadører for KB Pro produkter og opplæring. Våre norske trenere er også ekstremt erfarne, prisvinnende og suksessrike PMU/microblading-artister.

SAMMENDRAG OG KOSTNADER FOR MICROBLADING TRENINGSKURS

Dette er et nybegynnerkurs i Microblading med fokus på øyenbrynsforbedring og korrigering. Du vil lære de siste Microblading-teknikkene for å lage hårstrå som gjenoppretter, forbedrer og forbedrer de naturlige brynene.

Kurset passer for nybegynnere så vel som de med litt erfaring som ønsker å forbedre ferdighetene sine.

Pris: 15900,-

PRAKTISK INFO OM KURSET

Akademidager: 2

Sted: Bergen, Oslo. (Private kurs i salongen din er tilgjengelig på forespørsel for grupper på 3 eller flere)

Datoer: Månedlig i bergen og oslo

Nivå: nybegynner

(Photo copyright: @monica.vestgard. Master Trainer)

Hva er inkludert i kurset?

Viktig info

  • Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Du har kun kursplass etter registrert innbetaling før betalingsfristen.
  • Kurset må forhåndsbetales med kort i vår nettbutikk for å sikre plassen din.
  • Hvis du ikke møter opp på kurset pga. sykdom vil du flyttes til neste kursdato eller få pengene tilbake hvis du kan vise til legeerklæring.
  • Påmeldingsfrist er 7 dager før kurset
  • Med forbehold om at kurset kan flyttes ved kun èn påmeldt.
 
  • Avbestilling: 14 dagers avbestillingsfrist. Ved avbestilling innen fristen vil hele beløpet refunderes. Ved avbestilling etter fristen vil det trekkes en avgift på 2500 kr av refusjonsbeløpet ditt. Hvis du ikke har betalt for kurset og du avbestiller etter fristen vil du bli fakturert en avgift på 2500 kr.

Lurer du på noe?