ONLINE/BERGEN: LVL VIPPELØFT

Dato:

4 April, 2022

Tid:

09:00

 – 

11:00

Sted:

online
ONLINE TEORIDEL Dette kurset består av en online teoridel og en praksisdel. Etter påmelding og betaling sender vi deg en epost med invitasjon til online teori på Zoom, samt digital kursmanual, og vi avtaler eventuell dato for praksisdel. PRAKSISDEL Du velger selv om du vil ta praksisdelen hos oss i Bergen med veileder fra kurslærer eller hjemmefra på egenhånd. Hvis du velger praksisdel i vår salong avtaler vi en dato som passer for begge parter. Praksisdelen finner sted i Beauty London salong i Strandgaten 59, 5004 Bergen, og varer i to timer. Du må ta med egen modell. Hvis du ikke får tak i egen modell kan du kontakte oss så snart som mulig slik at vi kan prøve å finne en for deg i god tid på forhånd. Diplom blir delt ut på dagen. Hvis du velger praksisdel hjemmefra skal du øve på en modell på egenhånd på en valgfri dag hvor du dokumenterer prosessen med bilder og korte videosnutter underveis og sender det til oss på epost for vurdering. Diplom sendes etter bestått praksisdel. Retningslinjer for modell: Modellen kan med fordel ha mørke, medium til lange og rette vipper, men det er ikke et krav Aldersgruppe bør være rundt 18-40 år God helse uten øyesykdommer Ikke gravid Modellen bør vite at hun skal ligge med øynene lukket 2 timer

priser:

 • Online teori m/praksis i vår salong: 3990,-
 • Online teori m/praksis hjemmefra: 2990,-
 • Konvertering: 990,- (For deg som er kurset i et annet merke. Du må vise til diplom.)
 • Tillegg for ekstra elev fra samme bedrift: 990,-
 • (Start kit/nettbutikk rabatt ikke inkludert.)
 • Gratis oppfriskningskurs om nødvendig.

Påmelding

Påmeldingsvilkår:

Navn *
Etternavn *
Epost *
Adresse *
Telefon nummer *
Fødselsdato *
Jeg har lest og forstatt vilkarene
Hvor fant du ut om våre kurs? *
Har du tatt kurs hos oss før? *
Privatperson eller Bedrift? *
Org nr:
Fyll ut hvis du har egen bedrift eller arbeider for en bedrift.
Salong

Praksis

Hvis du melder deg på kurs med praksis hjemmefra skal du øve på en modell på egenhånd på en valgfri dag hvor du dokumenterer prosessen med bilder og korte videosnutter underveis og sender det til oss på epost for vurdering. Diplom sendes etter bestått praksis.
Hvis du melder deg på kurs med praksis i vår salong må du ta med egen modell. Hvis du ikke får tak i egen modell kan du kontakte oss så snart som mulig slik at vi kan prøve å finne en for deg i god tid på forhånd. Diplom blir delt ut på praksisdagen.

 • Retningslinjer for modell:
  Modellen kan med fordel ha mørke, medium til lange og rette vipper, men det er ikke et krav
 • Aldersgruppe bør være rundt 18-40 år
  God helse uten øyesykdommer
 • Ikke gravid
 • Modellen bør vite at hun skal ligge med øynene lukket 2 timer