LVL VIPPELØFT KURS

Play Video

Om LVL VIPPELØFT KURSet

Utforsk Vårt LVL Vippeløft Kurs: 
 
Vårt LVL Vippeløft gir deg muligheten til å mestre en av de beste, raskeste og mest skånsomme metodene for å oppnå forbløffende resultater, uten behov for mascara eller vippe-extensions.
 
Hvorfor velge LVL? Bortsett fra vår eksepsjonelle opplæring, er våre produkter kjent for deres kvalitet. Og her kommer en spennende nyhet: Vårt oppgraderte LVL Vippeløft, nå med den prisbelønte Cera Lashlift formelen. Denne innovative formelen er designet for å gi enda mer langvarige resultater og en enda mer intens løftings effekt. Med Cera Lashlift Forumelen kan du tilby dine kunder en Vippeløft som virkelig skiller seg ut.
 
Men det er ikke alt. Vi er stolte av å kunne tilby den mest omfattende utvalget av etterbehandlings-serumer som kan selges til dine kundene for hjemmepleie. Vår prisbelønte formel, kombinert med vårt brede utvalg av hjemmeprodukter, gir deg en unik mulighet til å gi dine kunder en helhetlig opplevelse. Ved å tilby våre etterbehandlings produkter, kan dine kunder opprettholde og forlenge resultatene av behandlingen mellom besøkene. 
 
Bli med på kurset og utforsk den revolusjonerende LVL Vippeløft teknikken med den nye Cera Lashlift. Dette er din mulighet til å starte en ny inntjeningsmulighet umiddelbart, samtidig som du kan tilby det beste for dine kunder med våre prisbelønte produkter og omfattende utvalg av etterbehandlings-serumer og vippepleie produkter.
 
Ikke gå glipp av muligheten til å bli en del av Nouveau Lashes-fellesskapet og mestre den oppgraderte LVL Vippeløft teknikken. 
 

Kurslærere

Læring

Våre Nouveau Lashes sertifiserte kursledere gir deg steg for steg veiledning på hvordan å mestre teknikken ved å vise deg teknikken samt la deg forsøke selv på din egen modell. Du må ha egen modell til kurset.

Top Ferdigheter

Din kurslærer står klar til å gi deg ferdighetene som trengs for å levere sluttresultater kundene dine vil elske.

Oppfølging

Etter et kurs med oss vil du ikke være alene og kan når som helst ta kontakt for tips, råd og tilbakemeldinger på arbeidet ditt.

Hva er inkludert i kurset?

Hvorfor velge nouveau lashes?

– Rask og trygg behandling
– Behagelig for kunden
– Styrkende keratinbehandling integrert i produktene
– Gir glans og pleie til naturlige vipper
– Helt fri for ammoniakk
– Ikke testet på dyr
– Verdens kjente produkter
– Vinner av Guild Awards Of Excellence 5 år på rad
– Vinner av Queens Awards For Enterprise 2016

Viktig info

  • Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Du har kun kursplass etter registrert innbetaling før betalingsfristen.
  • Kurset må forhåndsbetales med kort i vår nettbutikk for å sikre plassen din.
  • Hvis du ikke møter opp på kurset pga. sykdom vil du flyttes til neste kursdato eller få pengene tilbake hvis du kan vise til legeerklæring.
  • Påmeldingsfrist er 7 dager før kurset
  • Med forbehold om at kurset kan flyttes ved kun èn påmeldt.
 
  • Avbestilling: 14 dagers avbestillingsfrist. Ved avbestilling innen fristen vil hele beløpet refunderes. Ved avbestilling etter fristen vil det trekkes en avgift på 2500 kr av refusjonsbeløpet ditt. Hvis du ikke har betalt for kurset og du avbestiller etter fristen vil du bli fakturert en avgift på 2500 kr.

Lurer du på noe?