HD Bryns laminerings kurs

Play Video

Om HD Bryns laminerings kurs

Bli med på vårt populære 3-timers HD Brows Sculpt brynslaminering kurs og lær hvordan du kan mestre den ettertraktede fluffy bryn look😍 
 
Vår teknikk for brynslaminering går langt utover det å skape luftige bryn – den gir deg muligheten til å korrigere og forvandle kundenes øyenbryn på en unik måte.
 
Ikke bare vil du lære å mestre den trendy “store fluffy bryn look”, men kurset vårt vil også gi deg innsikt i hvordan du kan bruke lamineringsteknologien til å korrigere utfordringer som asymmetriske eller tynne bryn, også  viktig for de med sparsomme bryn og de med kraftige brynshår som trenger temming. Vår teknikk kan forvandle selv de mest utfordrende brynene, og gi en løftet, jevn og velpleid effekt. Dette kurset representerer den mest etterspurte brynbehandlingen i dagens Norge.
 
Ved å delta på dette kurset får du ikke bare topp kvalitetsprodukter, men også opplæring av høyeste standard tilgjengelig i Norge. Våre erfarne bryntrenere, alle med vellykkede karrierer som brynstylister, vil dele sine triks og ferdigheter for å hjelpe deg med å lykkes.
 
Som en ekstra fordel vil du også motta et diplom fra det verdenskjente merket HD Brows som bekreftelse på din kompetanse og ferdigheter. Dette diplomet anerkjennes globalt og vil bidra til å styrke ditt omdømme som brynspesialist.
 
Kursavgiften inkluderer et startsett, og etter endt kurs står vi alltid klare til å gi deg kontinuerlig rådgivning og støtte. Med vår hjelp vil du aldri føle deg lost eller usikker på veien mot suksess.

HVA ER INKLUDERT I KURSET?

Hvorfor velge HD Brow?

– Rask og trygg behandling

– Behagelig for kunden

– Styrkende keratinbehandling integrert i produktene

– Gir glans og pleie til naturlige brynshårene

– Helt fri for ammoniakk

– Ikke testet på dyr

– Verdens kjente produkter

– Godt omtalt av VOGUE, BYRDIE og TREATWELL

Viktig info

  • Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Du har kun kursplass etter registrert innbetaling før betalingsfristen.
  • Kurset må forhåndsbetales med kort i vår nettbutikk for å sikre plassen din.
  • Hvis du ikke møter opp på kurset pga. sykdom vil du flyttes til neste kursdato eller få pengene tilbake hvis du kan vise til legeerklæring.
  • Påmeldingsfrist er 7 dager før kurset
  • Med forbehold om at kurset kan flyttes ved kun èn påmeldt.
 
  • Avbestilling: 14 dagers avbestillingsfrist. Ved avbestilling innen fristen vil hele beløpet refunderes. Ved avbestilling etter fristen vil det trekkes en avgift på 2500 kr av refusjonsbeløpet ditt. Hvis du ikke har betalt for kurset og du avbestiller etter fristen vil du bli fakturert en avgift på 2500 kr.

Lurer du på noe?