Voks ansikt & kropp kurs

Økologisk vokskurs

OUTBACK ORGANICS voksing kurs trening

Dette er ikke en hvilken som helst vanlig voksproduktserie – dette er den siste generasjonen av VEGANSK, dyrevennlig og profesjonell voks og voksprodukter. Glem parabener, syntetiske dufter og farger og sterke kjemikalier.

Outback Organics serien er utviklet av vokseksperter og hudleger, sammen med eksperter på eteriske oljer – for å gi deg den absolutte gullstandarden for voks og produkter.

Vår voks inneholder “shrink wrap”-polymerer som fester seg til håret og aldri huden.

Dette sikrer ren fjerning av hele håret – uten å løfte huden under fjerningsprosessen. Av denne grunn er vår voks raskt i ferd med å bli det mest populære valget for mange norske salonger som spesialiserer seg på brasiliansk voksing.

Voksen er effektiv, skånsom og etterlater ingen klebrighet på grunn av vårt utvalg av voksprodukter som brukes før og etter behandlingen.

Hva er inkludert i kurset?

Pris 4 990,-

TEORI

PRAKSIS

kurs alternativer

Vi tilbyr gruppekurs og privat kurs. Dere må min være 4 personer i et gruppekurs. 

Ta kontakt om du ønsker et gruppekurs. 

Kurs i AkAdemiet

 • Kurs pris
  4990 kr

KURSLÆRERE

Lær de beste voksteknikkene med våre Outback Organics sertifiserte kurslærere. Vårt team av kurslærere har minst 10 års erfaring bak seg innen de alle nyeste voksteknikkene og er spesialisert på brasiliansk voksing. Alle våre kurslærere jobber til daglig som voksterapeuter med lange kundelister.

Våre kurs vil ikke bare lære deg hvordan du gjør den raskeste og mest komfortable voksingen som mulig, men også de små detaljene om alle voksteknikker som vil sikre at kundene dine aldri vil ønske å dra noe annet sted – og at du maksimerer fortjenesten og virksomheten din.

Etter et kurs med oss vil du ikke være alene og kan når som helst ta kontakt for tips, råd og tilbakemeldinger på arbeidet ditt.

MODELL

Du må ha med egen modell til følgende tidspunkt:

 • Ansikt & kropp: kl 10.30-15.00

Hvis du ikke får tak i egen modell kan du kontakte oss så snart som mulig slik at vi kan prøve å finne en for deg i god tid før kurset.

Vi anbefaler:

 • Hår som ikke er vokset på 4 uker eller barbert på 2 uker
 • Frisk og ved god helse
 • Ikke bruker medisin som gir tynn eller sensitiv hud
 • Ikke bruker antibiotika eller acne medisin

VILKÅR

  • Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Du har kun kursplass etter registrert innbetaling før betalingsfristen.
  • Kurset må forhåndsbetales med kort i vår nettbutikk for å sikre plassen din.
  • Hvis du ikke møter opp på kurset pga. sykdom vil du flyttes til neste kursdato eller få pengene tilbake hvis du kan vise til legeerklæring.
  • Påmeldingsfrist er 7 dager før kurset
  • Med forbehold om at kurset kan flyttes ved kun èn påmeldt.
   
  • Avbestilling: 14 dagers avbestillingsfrist. Ved avbestilling innen fristen vil hele beløpet refunderes. Ved avbestilling etter fristen vil det trekkes en avgift på 2500 kr av refusjonsbeløpet ditt. Hvis du ikke har betalt for kurset og du avbestiller etter fristen vil du bli fakturert en avgift på 2500 kr.

Lurer du på noe?