ONLINE/BERGEN: HD BROWS

Dato:

20 September, 2022

Tid:

11:30

 – 

13:30

Sted:

online
ONLINE TEORIDEL Dette kurset består av en online teoridel og en praksisdel. Etter påmelding og betaling sender vi deg en epost med invitasjon til online teori på Zoom, samt digital kursmanual, og vi avtaler eventuell dato for praksisdel. PRAKSISDEL Du velger selv om du vil ta praksisdelen hos oss i Bergen med veileder fra kurslærer eller hjemmefra på egenhånd. Hvis du velger praksisdel i vår salong avtaler vi en dato som passer for begge parter. Praksisdelen finner sted i Beauty London salong i Strandgaten 59, 5004 Bergen, og varer i to timer. Du må ta med egen modell. Hvis du ikke får tak i egen modell kan du kontakte oss så snart som mulig slik at vi kan prøve å finne en for deg i god tid på forhånd. Diplom blir delt ut på dagen. Hvis du velger praksisdel hjemmefra skal du øve på en modell på egenhånd på en valgfri dag hvor du dokumenterer prosessen med bilder og korte videosnutter underveis og sender det til oss på epost for vurdering. Diplom sendes etter bestått praksisdel. Retningslinjer for modell: Gjerne lyse og brede bryn Gjerne rundt 18-40 år God helse uten hudsykdommer Ikke gravid Modellen bør vite at hun ikke kan forvente samme resultat som hos en erfaren brynsstylist

priser:

  • Online teori m/praksis i vår salong: 3990,-

  • Online teori m/praksis hjemmefra: 2990,-

  • Online teori for konvertering: 2990,- (For deg som er kurset i et annet merke. Du må vise til diplom.)

  • Gratis oppfriskningskurs om nødvendig.
  • Tillegg for ekstra elev fra samme bedrift: 990,- 

Påmelding

Påmeldingsvilkår:

Navn *
Etternavn *
Epost *
Adresse *
Telefon nummer *
Fødselsdato *
Jeg har lest og forstatt vilkarene
Hvor fant du ut om våre kurs? *
Har du tatt kurs hos oss før? *
Privatperson eller Bedrift? *
Org nr:
Fyll ut hvis du har egen bedrift eller arbeider for en bedrift.
Salong

Kurs info

HD Brows behandlingen inneholder konsultasjon med kunden, farging av bryn, en skreddersydd forming av bryn med voks og tråd og brynssminke. Vi mener at alle øyenbryn er unike og derfor lærer du å skreddersy resultatet til hver enkelt kunde.

Øyenbrynene til kunden din skal være like individuelle som de er. Dette gjenspeiles på tvers av hvert trinn i opplæringen vår. Våre brynseksperter vil lære deg om kartlegging av bryn, ansiktsformer og hemmeligheten bak vårt eksklusive design. Trinn for trinn vil vi vise deg vårt unike utvalg av teknikker for å lage perfekte skreddersydde bryn til hver kunde.

Vi vil sørge for at du får de tipsene og verktøyet du trenger for å lykkes!